Hillerød Varme A / S – Etablering af et 20-MW flisfyret varmeanlæg og 25 km transmissionslinje, inklusive forbindelse til stationer.

Med overtagelsen af ​​fjernvarmenettet i de mindre byer i Hillerød Kommune har Hillerød Varme A / S haft behov for at etablere nye transmissionsledninger. Desuden er muligheden for at etablere et nyt flisværk vurderet og fundet rentabel i forhold til de eksisterende produktionsfaciliteter.

Hillerød Varme A / S etablerer derfor et 20 MW chipbaseret varmeanlæg i Hillerød samt en 15 km lang transmissionslinje mellem Hillerød og Skævinge, Gørløse, Store Lyngby og Meløse.

I forbindelse med rørledningsarbejde blev der udført jordbesiddelsesaftaler, vurderinger i forhold til miljøbeskyttede områder mv. Forundersøgelserne blev detaljeret, hvilket betød, at udførelsen af ​​linjen blev udført inden for det aftalte budget og tid. Linjen blev tilbudt i EU og udført i 3 forskellige kontrakter på grund af det lange spor.

Damgaard Consulting Engineers vandt konsulentopgaven i samarbejde med NIRAS. Damgaard er ansvarlig for alle rådgivningstjenester i forbindelse med transmissionsledningen samt for den overordnede strategi og funktionsbeskrivelse i forbindelse med linjeforbindelsen til centralerne.

Damgaard Consulting Engineers ‘opgave involverer detaljeret design, herunder dimensionering, hydrauliske analyser, gennemgang og bestemmelse af det endelige spor for linjen, identifikation af vanskelige sektioner / kryds og lignende samt aftaler med Vejmyndigheden osv.

Damgaards ydelser involverer også udarbejdelse af udbudsmateriale, udbud og entreprise samt konstruktionsledelse og tilsyn.